Кофас България назначи нов Ръководител продажби на Бизнес Информация. Екатерина

...
Кофас България назначи нов Ръководител продажби на Бизнес Информация. Екатерина
Коментари Харесай

Кофас България с нов ръководител продажби


Кофас България назначи нов Ръководител продажби на Бизнес Информация. Екатерина Исаева има над 11 години опит в продажбите на услуги към корпоративни клиенти. По обучение е Магистър по Маркетинг от УНСС и EMBA от Executive Academy of Scottsdale. В рамките на миналите 9 години тя съумява да придобие и профилиран опит в продажбите на Бизнес Информация, предлагайки цялостни продуктови решения за българско и интернационално потребителско портфолио.

„ Радвам се, че имам опция да се причисля към екипа на Кофас България с виновната задача за насърчаване на Бизнес Информационната дивизия на компанията. Сферата на активност е извънредно забавна, с доста благоприятни условия за развиване на продуктовото портфолио. Кофас е одобрено име в България, а и по света като осигурител на вземания. Целта ми е да изградя изцяло даване на нужните осведомителни артикули за нашите клиенти от един снабдител “, споделя Екатерина Исаева.
-->
„ Щастливи сме да посрещнем Екатерина в екипа на Кофас България! Тя има положително стратегическо мислене и усет на същински водач. Нейната експертиза в областта на продажбите безспорно ще даде добавена стойност на нашите клиенти и ще обогати активността на Кофас България. Смятам, че богатият опит, който тя има, ще се трансформира в скъпо преимущество при бъдещи покупко-продажби. Изграждането на постоянни взаимоотношения е основно в нашето направление. Убеден съм, че Екатерина ще успее неведнъж да надгради досегашните си триумфи и да разгърне своя професионален капацитет “, споделя Пламен Димитров, шеф на Кофас България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР