Коалиция ГЕРБ-СДС откри кампанията си за област Враца с представяне

...
Коалиция ГЕРБ-СДС откри кампанията си за област Враца с представяне
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Подменят дневния ред с фалшиви новини и изчегъртване

Коалиция ГЕРБ-СДС откри акцията си за област Враца с показване на претендентите си за народни представители на събитие в Градска концертна зала пред съидейници и симпатизанти, оповестиха от партийната централа.

„ Благодаря за Вашето доверие към ГЕРБ, с което направихте допустимо ръководството на страната, в границите на десетилетие, да бъде устойчиво, несъмнено и предвидимо! “, обърна се към присъстващите лидерът на листата на ГЕРБ-СДС Петя Аврамова.

„ За това време посредством политическата стратегия, тактиката и дейностите на държавните управления на ГЕРБ доказахме, че можем да управляваме страната добре, да носим политическа отговорност, даже в сложни моменти, да взимаме даже непопулярни решения, в случай че това е в интерес на страната, да се оправяме с рецесии “, напомни Аврамова.

„ За страдание, през днешния ден сме в рецесия на държавността, подбудена от модела на подмяната, който се наложи бързо с инструментите и средствата на служебния кабинет на президента и предхождащите го сюжети на партиите, разиграни в 45-тото Народно заседание “, добави тя.

Петя Аврамова заявява решимостта на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили да се опълчват на налагащия се циничен модел. „ Няма да позволим реваншизмът, „ изчегъртването “, заканите и подправените вести да не престават да бъдат единствените точки от дневния ред на страната ни. Не сме съгласни стратегическите инфраструктурни и стопански планове да бъдат блокирани! “, съобщи тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР