Коалиционният партньор на Български възход на американофила Стефан Янев -

...
Коалиционният партньор на Български възход на американофила Стефан Янев -
Коментари Харесай

Ето го истинския русофил №1, не е Копейкин

Коалиционният сътрудник на " Български напредък " на " американофила " Стефан Янев - Алтернатива за българско възобновление, излъчи достоверния русофил номер 1 у нас. И той не е обвързван по никакъв метод с " Възраждане " на Костадин Костадинов. Най-верният на Кремъл в страната и най-приближен и до Елеонора Митрофанова, и до политиците в Москва се оказа протежето на експрезидента Георги Първанов и водача на АБВ Румен Петков - Христо Колев. 



Младежът, който в миналото обвързван с Българска социалистическа партия, в този момент оглавява столичната организация на азбукарите, особено е пътувал до Москва за конгрес под надпис " Приятели на Крим - Приятели на Русия ". Да изяснява от името на България, че анексираният от РФ полуостров е нейна благосъстоятелност, а не украинска, той е отправил посредством дълга тирада, излиза наяве от прессъобщение на партията на екс Министерство на вътрешните работи шефа. 

Колев показва от години повече от топли връзки по отношение на Кремъл, в това число посредством фотоси от културни мероприятия, проведени от задачата на Елеонора Митрофанова у нас, както и посредством снимки със самата дипломатка на Сергей Лавров. Естествено, не липсват и фрагменти с президента Румен Радев: 



Колев бил поканен в Москва на последната аудиенция от Георги Мурадов - ръководител на Съвета на министрите на Крим и непрекъснат представител на Крим при съветския президент Владимир Путин, освен това на фона на непрекъснатите известия за оттегляне на солдатите от украинските територии в региона на Херсон и готвени дейности на Киев точно в Крим. 

Очаквано, всички антизападни тези Колев е отправил на форума, замаскирани под думата " мир " и гледище за договаряния сред Русия и Украйна, само че не и до момента в който продължавало всеобщото въоръжаване на киевския режим от Европейски Съюз и НАТО. 

Нещо повече, пламенният русофил твърдял следното: 

" С развиването на събитията следим, че от ден на ден страни стартират да схващат претекстовете и ставаме очевидци на отвод за присъединение към наказания против Русия, както и предпочитание за присъединение към БРИКС.

Виждаме все по-малко гласуващи в Организация на обединените нации в поддръжка на заявления против Русия (при последната гласоподаваха едвам 54 страни „ за ”, до момента в който за предходната гласоподаваха 94 – при 192 държави-членки) ". Прессъобщението на АБВ идва в деня, в който стана ясно, че България дружно с още 93 страни от Организация на обединените нации гласоподава Русия да заплати репарации на Украйна. 

Колев си разрешава от името на партията, която съставлява, и да упорства, че Украйна, а не Русия,  обстрелва личната си АЕЦ " Запорожие ".

А за похлупак е обяснявал пред придворните на Путин, че в АБВ били мощно обезпокоени от влошените връзки сред София и Москва поради прекъсването (едностранно - б.р.) на газовите доставки от " Газпром ". Разбира се, Христо Колев е обрисувал и трансформиралия се в знак на пропагандната война черен сюжет за жестоки енергийни, стопански и продоволствени рецесии, пред които Европа и Западът били изправени. 

" АБВ ще продължи да упорства българското държавно управление да стартира да слага на всеослушание въпроса за преразглеждане и анулация на глобите – те са неефективни, несправедливи и контрапродуктивни по своята същина ", написа още в известието на партията - сътрудник на Стефан Янев на последните парламентарни избори. 
 
 
ТЕМА преди 1 час 1263 преди 2 часа 697 преди 6 часа 453
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР