Премиерът Димитър Главчев разпорежда специално на министърката на регоналното развитие

...
Премиерът Димитър Главчев разпорежда специално на министърката на регоналното развитие
Коментари Харесай

Главчев разпореди проверка за асфалтова кръпка на мястото на катастрофата на Кирил Петков

Премиерът Димитър Главчев разпорежда особено на министърката на регоналното развиване и строителството Виолета Коритарова поверка, затова че е закърпена част от асфалта, където кола на НСО удари и умъртви различен лидер, до момента в който возеше Кирил Петков.

" Министър-председателят чака в незабавен порядък писмените пояснения на министъра, както и какво наказване ще бъде наложено на виновните за вземането на това решение ", пишат още от Министерски съвет.

Както е известно, случаят с Кирил Петков се проверява от Военна прокуратура, поради присъединяване на НСО. Със сигурност на място е имало вечерен и утринен оглед, както и други процесуално-следствени дейности.

Първоначално аргументите бяха разказани ясно - 63-годишен лидер не е спрял на стоп и бива затрит от движещия се с голяма скорост джип на Националната работа за защита.

Историята, че част от асфалта е прясно изкърпена, бе подета с ненаситност от " медии " като " Блиц " и " Петел ", само че автентично потегля от някогашния публицист Красен Костов. Той е снимал в региона на кръпката.

Друг, който интензивно се включи в тематиката, е някогашният народен представител от Има Такъв Народ и от Политическа партия, а след това самостоятелен - Радостин Василев.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР