Кметицата на Дуръс Вълбона Сако подаде оставка след изявление по

...
Кметицата на Дуръс Вълбона Сако подаде оставка след изявление по
Коментари Харесай

Кметицата на Дуръс подаде оставка след гаф по телевизията

Кметицата на Дуръс Вълбона Сако подаде оставка след изказване по малкия екран късно в събота вечерта. Сако, евентуално по неточност съобщи, че е удовлетворена, че трусът в Албания е взел „ единствено ” 50 жертви, оповестява " Нова телевизия ".

``
реклама

„ Това беше пагубно земетресение, само че ние сме удовлетворени от 50-те смъртни случая, тъй като в други случаи броят им би бил повече от хиляда ", сподели Сако.

Кметицата на Дуръс разгласи решението си да се отдръпна от поста в своя профил във Фейсбук. Тя написа, че е надълбоко засегната от отрицателните реакции на почтената неточност в изказването й по малкия екран.

Сако благодари на всички за доверието, което са й дали и оправда случилото се с насъбраната отмалялост през последните дни.

„ Изключително засегната съм от негативната реакция на моето изказване, което дадох след дни на стрес и безсилие. Подавам оставка като кмет на Дуръс. Сърдечно благодаря на всички, които повярваха в мен и се надявам да ме схванат ”, написа тя в обществената мрежа.

При пагубното земетресение, което удари Албания на 26 ноември, 51 души починаха и към 2 000 бяха ранени, някои от които към момента са в тежко положение. Трима потърпевши са превозени в Италия за по-нататъшно лекуване.

Земята в Албания продължава да се тресе. Ново мощно земетресение с магнитуд 4,5 по Рихтер беше записано късно в събота с епицентър в Хамали край Дуръс, а в неделя сутринта удари нов трус - с магнитуд 3,9 с епицентър в Адриатическо море. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР