Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена
Коментари Харесай

Фандъкова увери, че най-опитните специалисти редят паветата на бул. "Дондуков"

Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила съобщи, че не е способена във връзка с полагане на паважната настилка. Признанието й идва дни, откакто жители сигнализираха за некачествения ремонт по столичния бул. „ Княз Александър Дондуков” и разгласиха фотоси в обществените мрежи. Фандъкова упорства първо да бъде приключена рехабилитацията на сектора, а по-късно в случай че има недостатъци – компанията реализатор да ги в профил за лична сметка, съобщи Дарик.

Цяло лято тече ремонтът по столичния бул. „ Дондуков”. От общината дават обещание той да завърши до края на октомври. Дали ще се увенчае с триумф обаче дълго чаканото обновление–все още не е ясно. Кметът Йорданка Фандъкова уточни, че рехабилитацията се следи от експерти и прикани жителите, които разгласяват фотоси с некачествено осъществяване на дадени действия да изчакат крайния резултат.

"Трябва да забележим какво ще се получи. След това има механизми по които да се реализира надзор, в случай че има проблеми да се наложат наказания. Мисля, че е ясно за всички и сме потвърдили, че нямаме никакъв проблем при налагането на наказания на която и да било компания. ", добави Фандъкова.

Решението за опазване на паважната настилка по булеварда обаче провокира и въпроси - има ли кой да ги подреди. Самата Фандъкова призна, че не е наясно с технологията.

"Реденето на паветата изисква специфични умения и компетентности. Изпълнителите, по наше гледище, привлякоха като съветник един от най-опитните павьори в годините обратно, който самичък удостовери, че екипът който работи са негови възпитаници. Аз не бих се изказала във връзка с това по какъв начин да се редят на паветата. ", съобщи кметът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР