Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров е номиниран за

...
Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров е номиниран за
Коментари Харесай

Община Стара Загора с номинация за честванията по повод 3 март

Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров е номиниран за кмет на месец март в месечното издание на състезанието, проведен от Портала на българските общини Kmeta.bg. мартенското издание е отдадено на честванията във връзка Националния празник 3 март и 143 години от Освобождението на България на тематика „ Духът на Свободата “.

Към момента Тодоров води безапелационно със 64,7% пред своите противници в категория „ Общини с население над 50 хиляди поданици “- Иван Портник (кмет на Община Варна) и Здравко Димитров (кмет на Община Пловдив).

Припомняме, че в  навечерието на Националния празник- 3 март алпинисти инсталираха 32-метров трибагреник на емблематичния монумент на Самарското знаме на мемориалния комплекс „ Бранителите на Стара Загора “. Хиляди старозагорци и посетители на града отрупаха с цветя Мемориалния комплекс „ Бранителите на Стара Загора “ в символ на респект и благодарност към знайните и незнайни герои, извоювали Свободата на България.

Конкурсът Кмет на месеца се организира в три категории – огромни, междинни и дребни общини, като във всяка има по 5 оферти.

Гласуването ще продължи до 31 март (включително) на платформата  https://www.kmeta.bg/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР