Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев няма повдигнато обвинение и

...
Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев няма повдигнато обвинение и
Коментари Харесай

Къде спа кметът на Стамболийски? Примка около Мараджиев

Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев няма повдигнато обвиняване и не е прекарал нощта в ареста. Това стана ясно таз заран.

Вчера се проведе акция на полицията против кмета на общината, който е и регионален координатор на ГЕРБ. Той бе арестуван, а служители на реда претърсиха фабриката на сина му.
-->
Мараджиев е прекарал нощта в дома си.  

“Няма повдигнато обвиняване. В момента се правят процесуални следствени дейности. Служителите в общината както и аз бяхме разпитани като очевидци ”, сподели Мараджиев. 

Той акцентира, че от 2015 година и 2016 година общината не е употребила никакви европейски средства по нито един план, по тази причина няма по какъв начин против него да има обвинявания за корист с европейски пари.

“Всичките планове, които са се правили на територията на Стамболийски са или от бюджета на България, или се правят със лични средства на общината ”, добави Мараджиев. 

Нямам терзание, тъй като всяка една социална поръчка, която се прави на територията на общината, минава през Агенцията по публични поръчки и Сметната палата, сподели той.

Вчера депутатът от „ Възраждане ” Стоян Таслаков съобщи на брифинг в Народното събрание, че инспекциите против Мараджиев са по негов сигнал.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР