Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова поздрави на 10 януари

...
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова поздрави на 10 януари
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч поздрави туристите ветерани и ги зарадва с добри новини

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова поздрави на 10 януари 2023 година членовете на Клуба на туристите ветерани към Търговско дружество „ Стратеш “. Заедно със своя заместник-кмет Венцислав Христов кметът беседва със събралите се хора в клуба на пенсионера на ул. „ Стефан Караджа “. Там организацията организира своето отчетно-изборно заседание. Избран бе нов ръководител на Управителния съвет – Кольо Колев. Той смени досегашния ръководител доктор Ванко Маразов, чийто петгодишен мандат изтече. Кольо Колев благодари на общината и персонално на кмета за обезпечената почерпка.

Корнелия Маринова в своето послание сподели: „ Ние се радваме да сме измежду вас и постоянно, когато е допустимо, сме го правили. Поздравявам ви за вашите начинания и хубавото въодушевление. Нека новият ръководител да ви води единствено на хубави начинания. Пожелавам тази година да бъде спокойна и щастлива, да носи шанс на вас и вашите близки. Защото човек се усеща спокоен, когато нещата вкъщи са наред. “

Тя зарадва присъстващите с новината, че общината обмисля реорганизация на пространствата и на цялата постройка по план „ Красива България “. Корнелия Маринова беседва с мнозина присъстващи, след това се хвана и на хорото.

Клубът на туристите ветерани в Ловеч наброява 130 индивида, като през днешния ден има още записали се. Организацията организира доста и разнородни мероприятия, тя е образец за взаимност и развива концепциите на туризма.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР