Кметът Ерик Адамс казва, че иска да разшири новоналожения комендантски

...
Кметът Ерик Адамс казва, че иска да разшири новоналожения комендантски
Коментари Харесай

Ню Йорк вероятно ще разшири комендантския час за мигранти - но местните не са продадени

Кметът Ерик Адамс споделя, че желае да разшири новоналожения комендантски час в четири центъра за мигранти до други места в Голямата ябълка - макар че жителите на Ню Йорк остават хладни.

Скептицизмът на локалните поданици в сряда идва след първата вечер на 23:00 часа. до 6 сутринта полицейски час, въведен от Адамс в четири центъра за отмора на мигранти вследствие на недоволствата, че търсещите леговище се подмазват и основават стеснение в кварталите.

„ Искаме в действителност да стабилизираме зоните към заслоните, както и да дадем ясни насоки какво се чака, в случай че сте в някой от нашите заслони “, сподели Адамс в PIX11 Morning News.

„ И това е част от тази действителност, пред която сме изправени “, сподели той пред изданието. „ Ние имаме вяра, че този проблем ще бъде тук за известно време и по тази причина желаеме да сме сигурни, че няма да дестабилизираме общностите или да навредим на общностите или да създадем вярната среда за тези, които се пробват да създадат идната стъпка в своето пътешестване....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР