Кметът Димитър Николов даде пореден отговор защо Бургас успява да

...
Кметът Димитър Николов даде пореден отговор защо Бургас успява да
Коментари Харесай

Как бургаският кмет привлича европари

Кметът Димитър Николов даде следващ отговор за какво Бургас съумява да завоюва пари от съвсем всички отворени европейски стратегии у нас. Два дни откакто  Министерството на труда и обществената политика разгласи началото на акция за набиране на планове оферти по Националната стратегия за налична жилищна среда и персонална подвижност, градоначалникът събра екипа си на работна среща през днешния ден и им подреди да са дейни, с цел да има повече пари за бургазлии от тази стратегия.

„ Има обезпечени средства, само че периодите са къси. Ако сме екип, ще успеем да притеглим по-голям запас за Бургас, както направихме при националната стратегия за саниране, тъй че би трябвало да действаме бързо и координирано. Това е късмет за доста хора, които не са излизали с години от домовете си, а и огромна помощ за роднините им, които се грижат за тях. На този стадий е нужно във допустимо най-кратък период да идентифицираме бургазлиите, имащи потребност от такава помощ и възможни по програмата ", сподели кметът.

Срокът за подаване на предложенията е от 22 август до 30 септември 2019 г, а допустимите претенденти са хора, които се придвижват в инвалидна количка. По направлението за налична среда може да се кандидатства с планове на стойност сред 10 000 и 100 000 лева
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР