Ключовата дума за родените в е Чувствителност. Това време съответства

...
Ключовата дума за родените в е Чувствителност. Това време съответства
Коментари Харесай

Чувствителните души между Водолей и Риби

Ключовата дума за родените в е Чувствителност . Това време подхожда на интервала към 77 години в човешкия живот и на средата на дълбоката зима (в северното полукълбо). Въпреки това я има вярата, че зимата скоро ще свърши и че следва пролетта.

В този интервал човек би трябвало да е постигнал мир със себе си и с живота си , както и с околните и обичаните си хора . Акцентът е върху омиротворението, приемането и слагането на ред във вътрешния свят. Да приемеш обстоятелството, че си смъртен с прелест и достолепие и даже да се подготвиш за прехода психически и духовно е образован път, по който си коства да се върви.

Чувствителните души, родени в интервала, насочват силата си в две съществени сфери – персоналната и универсалната. Това са хора, които имат смелостта да изследват себе си , само че и обичат да се реят оттатък. Може би основната цел на сходен човек е да осъзнае, че полярностите на, субективно и обективно, персонално и универсално са в действителност двете страни на една и съща монета. Златната среда (а точно функциониращото его и неговото обществено изразяване) е най-трудна за реализиране за родените сред Водолей и Риби и по тази причина за тях е потребно да насочат вниманието си към ежедневния живот.

Като всички родени сред два знака и родените в интервала имат спорни качества – динамичността и универсалността на Водолея се срещат с извънредно субективната, интимна природа на Рибите. Най-успешните измежду тях съумяват да интегрират двете страни от характера си без да се изгубват е нереалистични фантазии или да потъват в бездните на личните си терзания.

Това са хора, които изпитват апетит за прекарвания . Те ги възприемат като храна или гориво, което е същностно за тяхната креативност. Но тяхната последна чувствителност нормално им пречи да останат справедливи при контакта си със света.

Препоръки:

Не се отхвърляйте от света и не се изолирайте . Изследвайте личната си сензитивност. Да се научите да се доверявате значи да спрете да се страхувате. Изследвайте крайностите, само че по-често избирайте златната среда .

 

По The Secret Language of Birthdays, Gary Goldschneider, Joost Elffers
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР