Майкъл Баримор се подиграва на себе си и размишлява върху

...
Майкъл Баримор се подиграва на себе си и размишлява върху
Коментари Харесай

Майкъл Баримор се подиграва на затворените си години, докато празнува 72-рия си рожден ден сам

Майкъл Баримор се подиграва на себе си и размишлява върху предишното си, до момента в който чества последния си рожден ден.

Бившият ефирен актьор означи 72-ия си рожден ден през уикенда - и се почерпи със соло ден на наслаждение. И това прекарване наподобява го остави в въодушевление за размисъл, до момента в който връщаше мозъка си обратно към дните на младостта си през 60-те години на предишния век.

Майкъл – чиято звездна мощ доближи големи равнища през 90-те години преди гибелта на мъж в дома си хвърли неминуем облак над живота му - неотдавна откри нова популярност посредством обществените медии. Той се трансформира в непредвидена звезда на TikTok, където неговите прозрения, мисли, фотоси и видеоклипове му завоюваха милиони нови почитатели, защото поколението Z откри тогавашната му очарователна персона.

Влизане в платформата на обществените медии на празника В понеделник Майкъл разсъждаваше върху предишното си и се подиграваше на личния си външен тип в лагера. Той се ожени за танцьорка и управител на гении...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР