Ключовата Дирекция за национален строителен контрол има нов ръководител.Министърът на

...
Ключовата Дирекция за национален строителен контрол има нов ръководител.Министърът на
Коментари Харесай

Министър Шишков смени началника на ДНСК

Ключовата Дирекция за народен строителен надзор има нов началник.

Министърът на районното развиване и благоустройството Иван Шишков е освободил инж. Лиляна Петрова и е назначил за краткотраен шеф на ДНСК арх. Деляна Панайотова. Не е ясно какви са аргументите служебният министър да побърза да уволни инж. Петрова и да повери стоителния надзор на архитектката Панайотова.

Лиляна Петрова пое дирекцията  на 31 декември 2021. Тогава тя размени арх. Влади Калинов, който бе отхвърлен от някогашния районен министър Гроздан Караджов. 
 

Министерство на регионалното развитие показва новата ръководителка на ДНСК по този начин:

Завършила е Университета по архитектура, строителство и геодезия през 2003 година Има съвсем 20-годишен стаж в областта на капиталовото планиране в строителството, има и забележителен опит в администрацията. Работила е в Направление „ Архитектура и градоустройство “ към Столична община. Била е основен проектант в община Хасково. Заемала е и длъжността шеф на РДНСК Хасково и заместник-началник на ДНСК.

Тази заран министър Шишков сподели, че е допустимо да смени и управлението на Агенция " Пътна инфраструктура ". 

Очевидно служебният кабинет е решен около главната си задача - организация на изборите,  да " изчегърта " от администрацията  значимите ръководители, назначени от държавното управление " Петков ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР