Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) и Обединени фракции BULTRAS

...
Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) и Обединени фракции BULTRAS
Коментари Харесай

И бултрасите отхвърлиха твърденията за бой между феновете

Клубът на последователите на Ботев (Пловдив) и Обединени фракции " BULTRAS " показаха Столична дирекция на вътрешните работи за основен отговорник за грозните подиуми по време на вчерашния митинг на футболните почитатели против управлението на БФС.

" Уважаеми жители,

Клубът на последователите на Ботев Пловдив и Обединени фракции " BULTRAS " показват своето извънредно оскърбление и безапелационна неотстъпчивост към цялостната некомпетентност на чиновниците на СДМВР и на всички, свързани с БФС, довела до извънредно неприятни подиуми във вчерашната вечер. Бихме желали да изтъкнем, че комфортната за всички информация за вътрешни конфликти сред почитателите на разнообразни тимове на митинга нощес изрично не дава отговор на истината - напрежение сред почитателите не е имало.

За следващ път след несвършена работа, непровокиран произвол и изтребване на комплекси, ставаме очевидци на преекспониране на събитията от страна на Министерство на вътрешните работи. Над 1500 " чиновници на реда " освен не съумяха да опазят " 500 " -те индивида (според наказания на двугодишен затвор Лечков), а подложиха както тях, по този начин и инцидентни минувачи, даже и излъчващи онлайн в ефир публицисти на неоправдана принуда ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР