Румър Уилис каза, че би имала късмета да наследи дори

...
Румър Уилис каза, че би имала късмета да наследи дори
Коментари Харесай

Румър Уилис хвали „взривеното“ тяло на майка Деми Мур, след като 61-годишната актриса се изфука с него в бикини с леопардов принт по време на семейно бягство: „Ако генетиката ми е наполовина толкова добра, аз съм здрава“

Румър Уилис сподели, че би имала шанса да наследи даже половината от гените на майка си Деми Мур, след вирусните фотоси на бикини на 61-годишната актриса, които провокираха звук в интернет; забелязано в четвъртък

„ Тя се чука “, избухна Румър за Деми. „ Всичко, за което си мисля постоянно, когато я видя, е какъв брой доста съм признателна, тъй като в случай че генетиката ми е най-малко на половина толкоз добра, съм постоянна “, добави тя с усмивка.

Настроен към Burning Love на Елвис Пресли, изпълнен от Кралския филхармоничен оркестър, очарователното плажно видео стартира с екипа, облечен в своите облекла, излъчвайки очакване за положително превозване.

Поемайки водачеството, Деми инициира действието, като се втурна в спринт към камерата. Ансамбълът й включваше бял потник, подчертаващ тонизираните й ръце, допълнен от бели дънки и маратонки.

Точно когато тя мина около камерат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР