Клиентските тимове на Mercedes са недоволни от възможностите на задвижващите

...
Клиентските тимове на Mercedes са недоволни от възможностите на задвижващите
Коментари Харесай

Клиентските тимове на Mercedes недоволстват от моторите

Клиентските отбори на Mercedes са недоволни от опциите на задвижващите системи, които получават от първенците при конструкторите във Формула 1. За този и идващите сезони техническите правила за моторите не се трансформират, само че доставчиците получиха опция да ги доработят, защото те и хибридните системи ще са замразени до идната промяна на регламента.

Ferrari и потребителските отбори на италианците се оказаха в челото на класирането, а Mercedes и техните сътрудници – изключително Макларън, потънаха в подреждането.

Шефът на Mercedes Тото Волф призна, че от задвижващите системи, които отборът му доставя на другите тимове може да се реализира повече мощ.

„ Все още не сме изцяло подготвени с окончателния тип на задвижващата система. Трябва да открием оптималните настройки за работата ѝ, с цел да можем да използваме цялостния ѝ капацитет. Не мисля, че тази година има кой знае каква разлика сред моторите и задвижващите системи на обособените производители, само че във Ferrari са постигнали напредък. Миналата година не бяха изключително конкурентноспособни, а в този момент в първото съревнование за новия сезон се оказаха пред всички”, изясни Волф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР