Клиенти, заявили получаване на фактура за електроенергия от каса на

...
Клиенти, заявили получаване на фактура за електроенергия от каса на
Коментари Харесай

"ЧЕЗ Електро България“ АД подари 45 сметки за ток

Клиенти, декларирали приемане на фактура за електрическа енергия от каса на Изипей, вместо по пощата, завоюваха по една безвъзмездна сметка.

Вече са известни всички 45 клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, спечелили като премия цената на последно платената от тях фактура за електрическа енергия.

Те се включиха в акцията „ 45 безвъзмездни сметки “, като подадоха заявление за приемане на хартиената си фактура в каса на Изипей, вместо по пощата.

Право на регистрация в акцията, извършена от 7-ми до 28-ми февруари 2020 година, имаха клиенти, които не употребяват електронна фактура. Късметлиите са от 17 разнообразни обитаеми места на територията на Западна България - с. Балканец, гр. Благоевград, с. Бохот, гр. Бяла Слатина, гр. Враца, гр. Гоце Делчев, гр. Дупница, гр. Ихтиман, гр. Кюстендил, гр. Летница, гр. Ловеч, гр. Пирдоп, гр. Самоков, гр. Сандански, с. Сливек, гр. София, гр. Троян.

Приемането на заявки за приемане на месечната фактура за електрическа енергия в офис на Изипей продължава през цялата година. Това е изцяло безвъзмездна услуга за клиентите на „ ЧЕЗ Електро България “ АД. Фактурата е в оригинал и е годен данъчен документ. Клиентът получава фактурата си персонално, а отбраната на персоналните му данни е обезпечена от прецизното съблюдаване на законовите условия за тази активност от чиновниците на ЧЕЗ Електро и Изипей.

От старта на услугата досега над 1 300 клиенти подадоха заявки за използването й. За повече информация за услуги и акции на „ ЧЕЗ Електро България “ АД – осведомителната линия на „ ЧЕЗ Електро България “ АД е налична на номер 0700 10 010, на имейл: [email protected], както и в 30-те центрове за обслужване на клиенти на територията на Западна България.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР