Класация на най-добрите диети по света се прави в началото

...
Класация на най-добрите диети по света се прави в началото
Коментари Харесай

Вижте кои са най-препоръчваните диети на 2020

Класация на най-хубавите диети по света се прави при започване на всяка година. Тя се сформира след оценки на диетолози. Класацията се инициира и разгласява в U.S. News, само че нейните изводи бързо обикалят целия свят. Ето какво предлагат експертите по хранене за 2020 година…

1. Средиземноморска диета

Диетата за трета година подред се класира преди всичко. В нея фокусът са риба, морски блага, птиче месо, яйца, млечни артикули, както и доста зеленчуци, плодове, бобови растения, пълнозърнести храни и потребни мазнини. Храната в Средиземноморската диета е наслаждение и по тази причина би трябвало да се внимава в количествата и да се считат калории и макроси.

2. Диетата DASH

Първоначално режимът е препоръчван на хора с високо кръвно и холестерол, през днешния ден се употребява за бързи резултати при намаляване. Залага се на повече плодове, зеленчуци, бобови, ядки. Месото би трябвало да е най-вече бяло. Нужните калории са разпределени в 6-8 хранения дневно.

3. Флексетарианска диета

С тази диета ще свалите някой различен кг, само че и най-вероятно и трайно ще намалите потреблението на месо. Храната при нея е най-вече растителна, като даже млечните артикули е добре да бъдат заместени с ядкови други възможности.

4. HMR диетата

Това е любимецът на диетолозите в класацията за режими с най-бързо деяние. При нея се одобряват най-много 1500 kcal дневно и се употребяват единствено и само плодове и зеленчуци. Глад няма, защото 1500 kcal от плодове и зеленчуци са в действителност много.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР