Китайското правителство забрани днес показването на женствени мъже по телевизията

...
Китайското правителство забрани днес показването на женствени мъже по телевизията
Коментари Харесай

Китай спира женствените мъже в телевизията

Китайското държавно управление забрани през днешния ден проявлението на " женствени мъже " по малкия екран и през днешния ден подреди на телевизионните канали да разпространяват " революционна просвета ", съобщи Асошиейтед прес.

Агенцията отбелязва, че мярката е подхваната в границите на стягането на контрола върху бизнеса и обществото и налагането на формалния морал.

Китайският президент Си Цзинпин прикани за " национално обновяване ", с по-голям надзор от страна на ръководещата комунистическа партия върху бизнеса, образованието, културата и религията. Редица компании, както и обществеността, са подложени на все по-силен напън да се приведат в сходство с формалната визия за един по-силен Китай и по-здраво общество.

Партията ограничи достъпа на децата до онлайн игрите и се пробва да постави завършек на, съгласно нея, нездравия интерес към звездите.

Телевизиите получиха разпореждане от държавния отраслов регулатор уверено да спрат да демонстрират " женствени мъже и други неестествени естетически облици ".

Тази мярка отразява опасенията на управляващите, че китайските поп звезди, повлияни от лъскавия момичешки тип на някои южнокорейски и японски артисти и артисти, не предизвикват китайските младежи да бъдат задоволително мъжествени, отбелязва АП.

Телевизиите би трябвало също по този начин да заобикалят да насърчават " вулгарни интернет звезди " и възхищението от благосъстоянието и известността. Вместо това те са призовани " интензивно да предизвикват превъзходна китайска обичайната просвета, революционната просвета и напредничавата социалистическа просвета. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР