ИЗГРЕВ, Флорида (AP) — Матю Ткачук излетя с пълна скорост

...
ИЗГРЕВ, Флорида (AP) — Матю Ткачук излетя с пълна скорост
Коментари Харесай

Пантерите виждат още един шанс в Купата да се изплъзнат, да паднат от Ойлърс с 5-3 в мач 5

ИЗГРЕВ, Флорида (AP) — Матю Ткачук излетя с цялостна скорост от съвсем централния лед, преследвайки шайба, която беше изплувала над главата му и се насочваше право към празна мрежа.

Той се гмурна. Той протегна пръчката си. Той удари и едвам, напълно едвам, мазета шайбата, с цел да резервира вярата на Флорида Пантърс да форсират продължения. Проблемът беше, че идващият човек, който стигна до шайбата, беше Конър МакДейвид — който вкара, с цел да в профил мача.

Така се разви Мач 5 от финала за Купа Стенли за Пантерите. Дори когато бяха положителни, това не беше задоволително. Очаква се още един дълъг полет до Алберта, като тази серия от трофеи ненадейно наподобява доста напрегната.

Пантерите дадоха два гола в пауърплей и означиха къси играчи, влязоха в дупка 3-0, преди да се опитат да рали и приключи с 5-3 от Едмънтън Ойлърс в мач 5 от купата във вторник вечерта. Това беше вторият следващ път, когато Флорида бе осуетена в шанса си да завоюва Купата, след срама с 8-1 в Едмънтън през уикенда. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР