Китайските фенове на сериала Приятели изразиха недоволство от цензурирането на

...
Китайските фенове на сериала Приятели изразиха недоволство от цензурирането на
Коментари Харесай

Китай цензурира епизода на Приятели

Китайските почитатели на сериала " Приятели " показаха неодобрение от цензурирането на Лейди Гага, Джъстин Бийбър и южнокорейската група Би Ти Ес от специфичния нов епизод на сериала, заяви Агенция Франс Прес.

Дългоочакваният нов епизод от паметната поредност беше излъчен от три китайски стрийминг платформи, само че фрагменти с присъединяване на някои от гостуващите звезди и препратки към ЛГБТ общността бяха изрязани от ръководещата Китайска комунистическа партия.

Американската певица Лейди Гага трябваше да анулира турнето си в Китай през 2016 година поради срещата й с тибетския нравствен лидер Далай Лама.

Канадският реализатор Джъстин Бийбър е блокиран от Пекин след 2014 година, откакто разгласява своя фотография от храма Якусуни в Токио, в който се уважава паметта на починалите във войните, водени от Япония.

Кей-поп звездите от Би Ти Ес провокираха недоволството на Китайската комунистическа партия предходната година, когато не загатнаха китайците, починали в Корейската война в изявление за " мъчителната история " на района.

От китайските стрийминг палтформи iQiyi, Youku и Tencent Video не дадоха отговор на въпросите на Агенция Франс Прес за това какви са били аргументите за цензурата на фрагментите от епизода.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР