Китайски автомобилен сайт публикува снимки на новото BMW M5 F90

...
Китайски автомобилен сайт публикува снимки на новото BMW M5 F90
Коментари Харесай

Първи снимки на най-пъргавото BMW в историята

Китайски авто уебсайт разгласява фотоси на новото BMW M5 F90 месец преди салона във Франкфурт, където ще бъде показано публично. С ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.2 секунди това ще бъдe най-пъргавата серийна баварка, създавана в миналото.



Новата M-петица ще се разпознава елементарно на улицата по грамадните въздухозаборници в предницата, раздутите калници и двете двуцевки в дифузьора на задната ризница. На капака на багажника се вижда дребен спойлер, а зад джантите се виждат спирачки от въглеродни нишки.



M5 F90 ще се оборудва с 4.4-литров V8 с два турбокомпресора. Точната му мощ към момента не се знае, само че едва ли ще бъдe под 600 к.с. (Audi RS6 Performance развива 605, а Mercedes-AMG E 63 S - 612 коня). Те ще се предават към четирите колела от осемстепенна автоматизирана трансмисия ZF и пренастроена от BMW Motorsport система за двойно предаване xDrive, която ще може да насочва целия въртящ миг към задния мост.



Впечатление в салона вършат кормилото с червени M-бутони, ситуирани в горната част на хоризонталните спици, спортните седалки и другият скоростен лост. Според Carscoops BMW ще разкрие повече детайлности за модела в идващите 24 часа.









Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР