Китайската компания Chery разпространи първите официални снимки на своя луксозен

...
Китайската компания Chery разпространи първите официални снимки на своя луксозен
Коментари Харесай

Китайци показаха евтин и същевременно луксозен седан

Китайската компания Chery популяризира първите публични фотоси на своя първокласен седан Aririzo 8. Моделът, който трябваше да дебютира на отсроченото автомобилно ревю в Пекин ще се бори с модели като Toyota Camry, Honda Accord, Kia K5 и други от този клас.
`Китайци

Дизайнът на модела го причислява по-скоро към по този начин наречения лифтбек сегмент с купеобразна задница и отварящ се със стъклото багажник. Предната част е доминирана от огромна предна решетка, която в по-голямата си част е с същински отвори. Предните светлини са с съвременна LED технология, сходно на тези в задната част. Впечатление вършат и два двойни накрайника на ауспусите, които също може да са единствено бутафорна илюзия. Интериорът е доминиран от два екрана сходни на тези при Kia. Впечатление вършат първокласни детайли, дървени материали с контрастна светла и тъмна кожа.
`Китайци

Задвижването се обезпечава от 1.6-литров бензинов мотор с мощ от 197 конски сили и оптимален въртящ миг от 290 нютон метра. Другата алтернатива включва 2.0-литров бензинов мотор с 250 конски сили и 390 нютон метра. Трансмисията е автоматизирана със 7 предавки, а задвижването се предава към предните колела.
`Китайци

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР