Китай заплаши Съединените щати с интензивна ядрена демонстрация“, докато ускорява

...
Китай заплаши Съединените щати с интензивна ядрена демонстрация“, докато ускорява
Коментари Харесай

Китай иска ядрена мощ, от която елитът на САЩ да трепери

Китай заплаши Съединените щати с „ интензивна нуклеарна проява “, до момента в който форсира нуклеарната си стратегия.
Вестникът рупор на китайската компартия предприе стремителна офанзива против Запада, заявявайки, че в този момент е жизненоважен за " стратегическото въздържане " на страната против Съединени американски щати, заяви в. „ Сън ”.
Ху Сиджин, основен редактор на Global Times, сподели, че „ броят на китайските нуклеарни бойни глави би трябвало да доближи количество, което ще накара елита на Съединени американски щати да трепери ”.
„ Трябва да сме готови за интензивна битка сред Китай и Съединени американски щати “, написа Ху в вцепеняващ коментар за китайския държавен вестник.
„ При този сюжет огромен брой Dongfeng-41 и JL-2 и JL-3 (и двете са интерконтинентални балистични ракети с базиране на подводници) ще образуват стълба на нашата стратегическа воля.
" Броят на би трябвало да доближи количеството, което кара елитите на Съединени американски щати да потръпват, в случай че се придържат към концепцията да влязат във военна борба с Китай. "
Ху съобщи, че " усилването на стратегическото ограничение на Съединени американски щати от Китай значи, че е " значимо да продължи да усилва бързо броя на нуклеарните бойни глави и стратегически ракети ".
" Това е крайъгълният камък на стратегическото въздържане на Китай против Съединени американски щати, " сподели той.
„ На тази основа можем умерено и интензивно да управляваме различия с Вашингтон, с цел да избегнем нищожен случай, пораждащ война.
" Американската неприязън към Китай гори. Трябва да използваме силата си и следствията, които Вашингтон не може да си разреши, в случай че предприеме рисковани дейности, с цел да ги запазим трезви. "
Това се случва след утвърждението на американския президент Джо Байдън на спомагателни оръжия, които се изпращат до Австралия в подготовка за евентуален конфликт.
Китайският президент Си Цзинпин съобщи, че желае военните на страната да бъдат наедно с тези на Съединени американски щати в границите на десетилетието и да изпревари своя противник до 2049 година - 100-годишнината от комунистическия режим.
Миналата седмица Китай разкри нов стелт бомбардировач, кадърен да удари огромни нуклеарни бази в Тихия океан с нуклеарно оръжие.
Обсегът на деяние от 5000 благи на Xian H-20 значи, че той е в положение да удари Гуам и други основни уреди, което го трансформира в „ изменящ играта фактор “.
Разработването на бомбардировача беше държано в загадка от китайските управляващи.
 Доклад: Северна Корея минава на друго равнище на опасност с съвсем 250 нуклеарни оръжия до 2027 година Доклад: Северна Корея минава на друго равнище на опасност с съвсем 250 нуклеарни оръжия до 2027 година
Ядреният боеприпас на Северна Корея ще продължи да нараства през идващите няколко години, достигайки до 242 нуклеарни оръжия и десетки меж...
Но в този момент се появиха фотоси в списание Modern Weaponry, което се ръководи от държавната отбранителна корпорация China North Industries Group.
Изданието разказва самолета като " богът на войната в небето ", а компютърно генерираните изображения демонстрират забележителното му подобие с американския стелт бомбардировач B-2 `Spirit`, влезнал на въоръжение през 90-те години на предишния век.
Джон Греват, експерт по военни самолети и анализатор на защитата за Азиатско-Тихоокеанския район към Джейнс, съобщи, че новият аероплан е значим стадий.
„ Ако самолетът стартира да работи, той има капацитет да промени играта “, сподели той пред South China Morning Post.
Съобщава се, че новият бомбардировач ще бъде оборудван с нуклеарни и стандартни крилати ракети.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР