Китай забрани влизане на пътници от Великобритания и Белгия и

...
Китай забрани влизане на пътници от Великобритания и Белгия и
Коментари Харесай

Китай с ограничения за пътници от няколко европейски държави

Китай забрани влизане на пасажери от Англия и Белгия и сложи условия за тестване на гости от Съединени американски щати, Франция и Германия в отговор на възходящия брой нови случаи на в международен мащаб, съобщи БГНЕС.
На 28 септември Китай позволи влизане на всички чужденци с годни документи, след налагане на рестриктивните мерки през март. Тестовете за ковид би трябвало да се правят не по-късно от 48 часа преди влизане на китайска територия.
 Китай не желае спорове със Съединени американски щати Китай не желае спорове със Съединени американски щати
Китай чака новата администрация на Вашингтон да продължи да построява връзки с Пекин на основата на взаимно почитание. Това заяви н...
Ако пасажерът би трябвало да спре директно по пътя си към Китай, същите проби би трябвало да бъдат осъществени в страната на преноса или в района. Подобни условия са въведени от 8 ноември за пасажери от страни като Австралия, Сингапур и Япония.
В Китай са доказани 28 нови случая на през последните 24 часа, което е нарастване спрямо предходния ден, когато са били 17, заяви Националната здравна комисия. От общия брой нови случаи 20 са импортирани. Има и 24 асимптоматични случая, които не са включени в формалната статистика.
От началото на епидемията в Китай са регистрирани 86 115 случая на ковид, а 4 634 души са умряли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР