Китай и Русия работят съвместно за овладяване на епидемията от

...
Китай и Русия работят съвместно за овладяване на епидемията от
Коментари Харесай

Пекин: Китай и Русия са фактори на стабилност в света!

Китай и Русия работят взаимно за преодоляване на епидемията от новия ковид и се опълчват на потреблението за политически цели, съобщи външният министър Уан И на конференция в границите на провеждащата се в Пекин годишна сесия на ОСНП.

Двете страни са значими сътрудници и бранители на международния мир и непоклатимост. Тази година се навършват 20 от подписването на Договора за добросъседство, другарство и съдействие сред КНР и Руската федерация, и двете страни се договориха да го продължат и актуализират в сходство с новите действителности.

Пекин и Москва ще основат модел за взаимноизгодно съдействие, ще задълбочат консолидираното сред самодейността „ Един пояс, веднъж “ и Евразийския стопански съюз, ще покачат търговско-икономическото си съдействие на по-високо равнище и ще разширят връзките си в нововъзникващи области като софтуерни нововъведения и цифрова стопанска система.

Китай и Русия също по този начин ще работят дружно в отбрана на мултилатерализма, престижа на Организация на обединените нации, главните правила на интернационалното право и интернационалните връзки и световната стратегическа непоклатимост, сподели още Уан И.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР