Кирил Симеонов, който отново напира да е депутат на ПП,

...
Кирил Симеонов, който отново напира да е депутат на ПП,
Коментари Харесай

Пияницата Киро от „Биг Брадър“ напира да е депутат от ПП! Видът му е ужасен, пак ли е на лексотан?

Кирил Симеонов, който още веднъж напира да е народен представител на Политическа партия, се яви в отблъскващ тип на представянето на листата във Варна от Даниел лорер. Скандалният алкохолик от „ Би Брадър “ подсещаше на облика от най-лошите си години, когато злоупотребяваше с лексотан! Припомняме ви какво написа за него преди година и половина топ-журнаистката Соня Котукиева: Кирил Симеонов, който около Слави Трифонов от участник в „ Биг Брадър “ израстна до член на Парламентарната комисия по бюджет и финанси в 45-ия парламент, се е отделил от „ ИТН “, притиснат от фамилни задължения.
Адашът на премиера Кирил Петков, който е в суматоха преди идния във вторник избор на съмнение и от свитата му по всякакъв начин се гърчат в набирането на депутати, които да му обезпечен оставането на власт, се оплакал пред сътрудници от към този момент някогашната си парламентарна група за финансовите проблеми в фамилията си.
Това разкри журналистката Соня Колтуклиева във Facebook. „ Момчето не си е добре, просто. Като народен представител станал прочут с това, че пие бира на конвейр и след това гълта лексотан. Вчера, на диалога в ПГ на Има Такъв Народ, се разплакал и сополиво повтарял: Ама вие ще ме отбрани ли, ще застанете ли зад мен? “.
„ Защо? От кого? “. Не дал отговор. Но смотолевил, че има огромни задължения, тъй като бизнесът на татко му във Варна е закъсал… … Малки човешки драми и по какъв начин почтените ги употребяват. Нищета̀ на духа̀ “, написа Колтуклиева в обществената мрежа.
Припомняме, че преди години отцепникът от ИТН влезе в „ Биг Брадър “ с имиджа на изпечен борсов състезател. Този му имидж обаче се оказа подправено напомпан и бързо рухна. Според всичко знаещи варненци, дълго време бащата на Симеонов е работил в чужбина и с помощта на неговите средства адашът на Просто Киро се изживявал като безгрижник в Морската столица.
Междувпрочем, отцепникът е „ обичан “ персонаж на Колтуклиева още от времето на „ Биг Брадър “. Тогава варненецът се оплете като пиле в калчища, когато журналистката го попита дали има наложителната регистрация за търговец на борсата в Ню Йорк. Киро не даде безапелационен отговор с „ Да “ или „ Не “ и се измъкна от обстановката, че не е задължен да дава отговор на някаква си госпожа, която не познава.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР