Кирил Петков и Асен Василев проговориха по най-горещите теми –

...
Кирил Петков и Асен Василев проговориха по най-горещите теми –
Коментари Харесай

Кирил и Асен проговориха за Слави. Хвърлят чоп за премиер

Кирил Петков и Асен Василев проговориха по най-горещите тематики – кой ще е министър председател, новия референдум, желан от Слави Трифонов и по какъв начин Политическа партия ще се показа на изборите.

" Продължаваме промяната " ще завоюва предварителните избори на 2 октомври уверени бяха Кирил Петков и Асен Василев пред Българска национална телевизия в петък вечерта.

" Като ви дадат социолозите данни, прибавете 10 % и ще видите действителното ", сподели Петков за последните изследвания, съгласно които разликата на " Продължаваме промяната " (ПП) и главния им конкурент ГЕРБ е минимална и е в интерес на партията на Бойко Борисов. Той напомни по какъв начин и на предходните избори предварителните данни за Политическа партия са били надалеч по-ниски от получените на вота. " Българските гласоподаватели ще решат на 2 октомври дали да пенсионират Борисов ", добави някогашният министър председател.

Асен Василев разяснява, че българските гласоподаватели ще получат " малко по-пораснал и поочукан тим, който обаче по-реалистично може да се оправи с нещата и по-трудно може да бъде спънат ".

След спечелването на изборите дружно с Асен ще решим кой ще е министър председател от нас двамата, съобщи Петков и изрази убеденост, че този път партията ще се оправи доста по-добре от прекратения им с избор на съмнение мандат, защото за седемте месеца ръководство е видяла къде са пробойните и е направила първата стъпка, а в този момент предстоят идващите, които ще са по-съществени.

Двамата заявиха, че вратата към партията на Слави Трифонов " ИТН " е затворена. Василев разяснява и желанието на Трифонов за референдум за президентска република с думите, че той инициира три референдума и не ги осъществя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР