Кирил Десподов официално получи своята награда за Футболист №1 на

...
Кирил Десподов официално получи своята награда за Футболист №1 на
Коментари Харесай

Десподов: Направих неща, които не бях правил, очакванията стават още по-големи

Кирил Десподов публично получи своята премия за Футболист №1 на България за 2021 година. Играчът на Лудогорец благодари на публицистите и съобщи, че приема наградата като огромно самопризнание.

"Няма да приказвам доста, тъй като приказвах преди. Благодаря на уредниците. Да получа този приз от Вас, публицистите, има огромно значение за мен. Вие следите под лупа нашите изяви, Вие ни критикувате, тъй че да получа тази премия значи доста. Благодаря Ви още един път ", съобщи Кирил Десподов.

"Очакванията към този момент са доста по-големи. Следващата година би трябвало да си още по-добър. Това не ме тормози, в противен случай - дава ми мотивация да се представям по-добре на терена. "

"Трябва да има мощна конкуренция, да се борят 13 индивида какъв да е Футболист №1 на България. Важно е за националния тим и развиването на родния футбол. "

"Всяка премия е специфична. Може би тази 2021-а година направих неща, които не бях правил. Постигнах резултати, завоювах трофей с Лудогорец, считам, че бях на много положително равнище в родното състезание и в Европа. Представянето ми беше на високо равнище. И тази година имаше конкуренция, само че съм щастлив, че съумях да печеля първото място. "

"Аз постоянно съм максималист, желая да спечелвам награди. Дай Боже някой ден и с националния да спечелим нещо. Мечтаем за такива неща. Всяка премия е значима, само че пък в случай че прекомерно доста мислиш за нея, най-после не се получава. Трябва да играеш освободено, да даваш максимума и премиите идват ", призна Десподов.

"Купа и купа са нашите цели до края на шампионата. След това гоним други цели. Имам проекти в главата си за бъдещето, само че мисля, че няма смисъл да разясняваме. Аз съм се фокусирал върху това да оказа помощ на тима да спечелим двата трофея и по-късно ще се реши. Но не всичко е непременно. "

"Не желая да разясня Левски или ЦСКА. Успях да виждам първото полувреме. Тежки условия - когато има сняг, е по този начин. Не мисля, че е правилно да давам мнение за други тимове. И двата тима са много израснали, по-силни са от предходната година. Това е радостно и за нас, тъй като мощната конкуренция ни преследва и ни държи будни. Надявам се в неделя да стане прекрасен мач, да има голово шоу и да победим. "

"Подценяване нямаше, повярвайте ми. Теренът бе много тежък. Не е моя работа да подлагам на критика, само че на терена нямаше трева, всичко беше тиня. Силите се изравняват. Ние знаехме, че трите точки са доста значими и видяхте по какъв начин се радвахме най-после - като дребни деца. Поздравления за Ботев Враца, показаха се супер. "

"По-нататък ще мислим за мачовете за Купата. Мисля, че Левски ще ни се опълчи добре. Нормално е, към този момент останаха единствено мощни тимове. Който и да се беше паднал - тежки мачове ", съобщи Десподов по отношение на идните полуфинални срещи.

"Мисля, че се напаснахме с треньора. Има още мачове до края, уповавам се да се подобряваме още. "

"Против насилието и войната съм, само че аз не съм политик, не мога да изричам отзиви. Няма да е правилно. Не е прелестно за никого, имаме украинец в тима. Виждам всеки ден, че не е същият, виждам по какъв начин се усеща. Подкрепа и това е, друго не мога да кажа ", приключи Десподов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР