Кинофестивалът в Кан приключи, филмът Титан грабна Златната палма, а

...
Кинофестивалът в Кан приключи, филмът Титан грабна Златната палма, а
Коментари Харесай

Когато Мария срещне Нина в Кан

Кинофестивалът в Кан завърши, филмът " Титан " сграбчи " Златната палма ", а нас вълнението още ни държи, само че по една друга причина. Тазгодишното събитие ще запомним с появяването на Мария Бакакалова на аления килим (и то не един, а няколко пъти), както и с премиерата на кино лентата " Жените в действителност плачат ".
 Мария Бакалова, Седмицата на висшата мода в Париж и срещата й с Джорджо Армани и Ана Уинтър
Мария Бакалова очарова и Джорджо Армани

Продължава да печели почитатели

Актрисата, която стана световноизвестна с ролята си на Тутар в " Борат 2 ", показа българската продукция дружно с колежките си Мина Милева и Весела Казакова, с които си партнира на огромния екран.

Но като че ли по-голямо внимание получиха тоалетите на Armani и Louis Vuitton, на които Бакалова заложи , както и една среща - непредвидена, само че доста приятна изненада.

Тя сподeли в профила си в Instagram селфи, на което са двете с Нина Добрев . Актрисата от български генезис, която се прочу с ролята си в " Дневниците на вампира ", също почете кинофестивала в Кан.

Двете родни актриси участваха на едно и също празненство след формалната част по закриването на кинофестивала. За случая Добрев заложи на елегантна рокля в черно с провокативно деколте и много дълбока цепка . Честно казано, в последната нищожна откъм всемирски събития година, доста ни липсваше да я виждаме в целия й искра.

А документираната среща с Бакалова съумя същински да развълнува всички техни почитатели. " Сърцето ми е толкоз цялостно " , написа Мария под фотографията, а мненията и харесванията не стопират да валят.
 Шон Уайт, Нина Добрев и по какъв начин сноубордистът я изненада за първата им годишнина
Любовната изненада на Нина Добрев

Какво направи приятелят й за нея

И до момента в който някои се чудеха дали двете са си говорили на български, други изрично заключваха нещо, което така и така си знаем - че българките са най-красивите .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР