Ким Кардашиян Уест и десетки други известни личности обявиха, че

...
Ким Кардашиян Уест и десетки други известни личности обявиха, че
Коментари Харесай

Известни личности замразяват акаунтите си в социалните мрежи заради реч на омраза

Ким Кардашиян Уест и десетки други известни персони оповестиха, че ще замразят сметките си в обществените медии в идващите 24 часа, с цел да стачкуват против разпространяването на ", агитация и дезинформация " , написа БГНЕС. " Дезинформацията, споделена в обществените медии, има съществено влияние ", написа Кардашиян Уест в изказване. Бойкотът е част от акцията #StopHateforProfit, проведена от деятели за цивилен права.
„ Не мога да седнал съм и да мълча, до момента в който тези платформи не престават да разрешават разпространяването на ненавист, агитация и дезинформация, основани от групи, сеещи разделяне в Америка, “ написа Ким Кардашиян Уест. " Дезинформацията, споделена в обществените медии, има съществено влияние върху изборите и подкопава нашата народна власт ", добави тя.
 Джеси Джей: Ако нямаше обществени мрежи, повече хора щяха да са женени Джеси Джей: Ако нямаше обществени мрежи, повече хора щяха да са женени
Социалните мрежи погубиха романтиката, счита певицата Джеси Джей. Според нея в случай че уеб сайтове като Фейсбук и Twitter бъдат затворени, пов...
Други известни персони, които са се съгласили да вземат участие в 24-часовия протест, стратирал от през днешния ден (16.09.20 г.), са актьорите Леонардо Ди Каприо, Саша Коен, Дженифър Лорънс, Орландо Блум и певицата Кейти Пери. Аштън Къчър, който има милиони почитатели и също се причислява към протеста, съобщи, че " тези медии не са основани за разпространяване на ненавист [и] принуждение ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР