Пловдивчанинът Калин Георгиев отново има нужда от нашата помощ. Младият

...
Пловдивчанинът Калин Георгиев отново има нужда от нашата помощ. Младият
Коментари Харесай

Зов за помощ! Калин отново има нужда от средства за животоспасяващо лечение

Пловдивчанинът Калин Георгиев още веднъж има потребност от нашата помощ. Младият мъж е с диагноза остра лимфобластна левкемия. Състоянието му се е влошило след повече от година ремисия, споделиха негови близки и насочиха зов за помощ:

" Здравейте, хора с положителни сърца. 

За страдание се включваме с неприятни вести за Калин и неговото положение. Преди броени дни след неразположение и последвал обзор в болничното заведение в Турция се оказа, че заболяването се е завърнала.

Животоспасяващото лекуване възлиза на към 100 000 хиляди евро, като то се състои от химиотерапия (20 000 хиляди евро) и 8 бр. инжекции, които са част от имунотерапия, всяка от тях коства 10 000 хиляди евро.

Сумата би трябвало да бъде събрана допустимо най-скоро, тъй като след химиотерапията в границите на 30 дни би трябвало да се приложат 3 бр. инжекции струващи 30 000 евро общо. След това идващите 5 месеца ще са нужни по един брой инжекция, общо 50 000 евро.

След няколко дни ще имаме и документите от болничното заведение, които ще използван тук. Всяка инжекция е имунологично лекарство и се заплаща преди да се сложи в болничното заведение.

Молим Ви още веднъж за помощ! Нека да се обединим още веднъж за живота на един добър човек!

Дарителска сметка:

BG35UNCR70001525040424

Титуляр Калин Петков Георгиев

Уникредит Булбанк

Благодарим Ви от сърце! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР