Ким Кардашиян наруши мълчанието си с твърденията, че е повредила

...
Ким Кардашиян наруши мълчанието си с твърденията, че е повредила
Коментари Харесай

Ким Кардашиян отвърна на нападките, че е повредила роклята на Мерилин Монро


Ким Кардашиян наруши мълчанието си с изказванията, че е развалила винтидж роклята на Мерилин Монро на церемония вечерята предишния месец.

Появявайки се в Today във вторник, иконата на риалити малкия екран отхвърли спекулациите на медиите, че роклята е била разпъната, „ раздрана “ и „ одърпана “ и в този момент ѝ липсват някои от кристалите ѝ.

„ Появих се на аления килим с тога и чехли и облякох роклята в долната част на килима, след което се качих по стълбите “, спомня си Кардашиян. „ Вероятно я носех за три - четири минути и по-късно се преоблякох. “

 Ким Кардашиян

На друго място в изявлението Кардашиян сподели, че изпитва надълбоко почитание към Монро, която умря през 1962 година на 36-годишна възраст и схваща „ какъв брой доста значи тази рокля за американската история “.

Монро носеше блестящата рокля – снабдена с 2500 кристала върху транспарантен плат с физически цвят – на празника на 45-ия рожден ден на президента Джон Ф. Кенеди през 1962 година, където чувствено изпя песента „ Happy Birthday “.

Кардашиян беше пометена с вълна от рецензии, откакто взе роклята назаем от настоящия ѝ притежател, музеят „ Рипли “, за Met Gala, на която тя участва с гаджето си Пийт Дейвидсън.

Сред тези, които обществено не одобряваха носенето ѝ на роклята, беше дизайнерът Боб Маки, който скицира истинската рокля особено за Монро.

„ Никой различен не би трябвало да бъде в тази рокля “, сподели той пред Entertainment Weekly.

 Ким

Критиките и реакциите се ускориха още от предходната седмица, откакто въпроси за положението, в което Кардашиян върна роклята, бяха повдигнати от Чад Майкъл Морисет, образен художник, който постоянно оказва помощ да се вършат и демонстрират костюми.

Морисет, дълготраен почитател на Монро, сподели, че е забелязал това, което счита за нова щета на роклята при скорошно посещаване в музея „ Рипли “ в Лос Анджелис. По-късно той показа фотоси, с цел да поддържа изказванието си с сбирката на Мерилин Монро.

„ Познавам роклята доста добре, виждал съм я доста пъти “, сподели той пред HuffPost предходната седмица. „ Снимал съм я доста пъти, имам доста фотографски доказателства за това какво ѝ е по-различното в този момент. “

Въпреки това, "Рипли " опроверга наблюденията на Морисет. Аманда Джойнър, вицепрезидент по издателство и лицензиране на музея, разгласява изказване предходната седмица, в което се показва, че е била с роклята по време на превозването ѝ от Орландо, Флорида, където е била показана за последно в деня на церемония вечерта.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР