Ким Кардашиян е една от знаменитостите, които най-често привличат внимание

...
Ким Кардашиян е една от знаменитостите, които най-често привличат внимание
Коментари Харесай

Защо всички се подиграват на Ким Кардашиян

Ким Кардашиян е една от звездите, които най-често притеглят внимание и мнения върху себе си. Тя просто знае по какъв начин да бъде център на внимание - както с облеклото, по този начин и с изявленията си. И обича да бъде дръзка.
 Интимният живот на Хейли Бийбър и Ким Кардашиян - самопризнания в Who's in My Bathroom
Там, където и Хейли Бийбър, и Ким Кардашиян са правили секс

Падат си по адреналина

Преди седмица риалити звездата се появи на стилното шоу на Фарел Уилямс за Louis Vuitton, облечена с камуфлажни облекла, поради които си отнесе много рецензии. Лошото е, че самата Ким Кардашиян се изявява като дизайнер. Все отново тя е отпред на оценената на над един милиард $ компания SKIMS, избрана от списание Time и за една от 100-те най-влиятелни.

И напълно в точния момент за летния сезон Ким Кардашиян и  пускат новата си сбирка бански. В Instagram профила на марката обаче фрагментите от фотосесията са съпроводени със солидно количество подигравателни мнения.

На фотосите риалити звездата е все в предизвикателни пози - на множеството полегнала и покрита с олио, може би за " по-секси " резултат. На един от по-смелите фрагменти тя даже е без горнище, прикрила гърдите си с ръце и полегнала върху тялото на мъж.

Учудващото за мнозина е, че за фотосесията на банските  е избрала да се снима с ръкавици и ботуши до коляното. " Що за нискобюджетна реклама е това ", се споделя в един от мненията. " Ужасяваща е ", пък гласи различен.

Трети консуматор се майтапи: " Да, тъй като по този начин обичам да се излежавам на слънце с кожени ботуши. " А четвърти иронично отбелязва, че " бебешкото олио и кожените ботуши са наложителни това лято... "

Въпреки отрицателните мнения Кардашиян даде да се разбере, че ще продължи да бъде модел на личната си линия толкоз дълго, колкото си желае, написа OK! Magazine.
 Ким Кардашиян издава интимни детайлности от спалнята си
Ким Кардашиян издава интимни детайлности от спалнята си

И среща ли се с нов мъж

Пред списание Time  e споделяла, че когато е на 50, надали ще желае да се снима по този метод. Явно по тази причина в този момент е решила да се възползва от всяка опция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР