Килиан Мбапе се намира в сложна ситуация в Пари Сен

...
Килиан Мбапе се намира в сложна ситуация в Пари Сен
Коментари Харесай

Реал Мадрид са склонни да дадат 120 милиона евро за Мбапе

Килиан Мбапе се намира в комплицирана обстановка в Пари Сен Жермен. Младият французин има контракт с клуба до лятото на 2022 година, като към момента не е подписал нов договор. В същото време към него има голям интерес от страна на Реал Мадрид, който се надява точно към французина да построи нов тим „ Галактикос “. На фона на това състояние, ПСЖ взе в редиците си суперзвездата Лионел Меси. Въпреки че Мбапе и Меси демонстрираха доста топли усеща един към различен като се срещнаха на тренировката на парижани, разнообразни медии считат, че идването на аржентинеца на „ Парк де Пренс “ ще ускори младия френски нападател към изхода в ПСЖ.

Според авторитетното италианско „ La Gazzetta dello Sport “, французинът е решил да заяви обществено решението си къде ще играе следващата година в понеделник, 16 август. Само преди дни, на конференцията на Лео Меси като състезател на ПСЖ, президентът на клуба – Насер Ал Хелайфи, опроверга всички клюки, че Мбапе може да напусне тима през това лято.

В същото време испанското издание „ Cadena Ser “ заяви, че Реал Мадрид приготвя оферта на стойност 120 млн. евро за младия френски нападател. Това би бил последния опит на „ кралския клуб “ да притегли Мбапе през сегашния трансферен прозорец. Ако това предложение не бъде признато, Реал Мадрид ще възобнови офанзивата за Мбапе следващата година.

След прехвърлянията, осъществени през това лято, ПСЖ би трябвало да продаде играчи за към 180 млн. евро, с цел да не наруши финансовия феърплей и да бъде осъден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР