Киевската полиция бързо и ефективно разкри кражбата на едно Porsche

...
Киевската полиция бързо и ефективно разкри кражбата на едно Porsche
Коментари Харесай

Оригинален, но неуспешен начин за кражба на кола

Киевската полиция бързо и дейно разкри кражбата на едно Porsche Cayman. Интересното в тази ситуация е, че крадецът е работил по много ексцентричен метод. Развръзката на случката стартира с обстоятелството, че чужденец подава заявление в полицейското ръководство за кражба на неговия автомобил.

Става дума за Porsche Cayman, което след това е открито в частен двир и крадецът е арестуван. Оказва се, че спортният автомобил Porsche е откраднат от гражданин на Черниговска област, който е работил в Киев на строителна площадка.
 Оригинален, само че несполучлив метод за кражба на кола

Той просто решил да се обади на пътна помощ, която разкрил посредством публикация в интернет и да се показа като притежател на колата. На пътната помощ декларирал, че изгубил ключовете от колата си и помолил да му я откарат до посочен от него адрес.

Хитрата скица обаче по този начин и не сработва след това, крадецът е арестуван, а материалите за закононарушението към този момент са трансферирани в съда в Дарницки. Сега нападателят е изправен от угрозата за присъда и до 5 години затвор, а колата е върната на притежателя ѝ.
 Оригинален, само че несполучлив метод за кражба на кола

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР