Научих за това решение от интернет, нямам намерение да го

...
Научих за това решение от интернет, нямам намерение да го
Коментари Харесай

На Елизабет Кравец й дреме на короната: Съвестта ми е чиста!

„ Научих за това решение от интернет, нямам желание да го оборвам, съвестта ми е чиста. Дадох всичко от себе си и бях изцяло отдадена на тази купа. Все отново дано да не забравяме, че моята популярност пристигна първо със спечелването на купата „ Мис Варна “, тъй че мога да приема отнемането на короната с усмивка. “

Така Мис България 2023 Елизабет Кравец разяснява скандалното решение на уредниците на влиятелния конкурс да й лишават короната. От думите на украинката излиза, че състезанието на локално равнище има доста по-голяма стойност за нея от националния.

Припомняме, че по-рано през вчерашния ден стана ясно за спорното решение на уредниците на „ Мис България “ да лишават купата на Елизабет Кравец. Гаел Бонел Санчес, притежател на марката и уредник на събитието, обществено разгласи, че това невиждано деяние е подхванато заради неспособността на Кравец да извършва своите отговорности и ангажираност с дейности, които опонират на правилата, поддържани от организацията.

Санчес твърди, че държанието на отстранената Мис България е имало пагубно влияние върху имиджа, престижа и репутацията на националния конкурс за хубост, причинявайки щета на бизнес връзките на организацията както с одобрени, по този начин и с нови сътрудници. Преди детронирането си Кравец е осведомена неведнъж от уредниците за проблемите. Официалното изказване обаче не прецизира точните фактори, довели до загубата на короната на Елизабет Кравец.

" От през днешния ден Елизабет Кравец е лишена от правото да употребява комерсиалната марка " Мис България " в обществените медии, връзката и фактурите си. Короната ще премине към първата подгласничка Илияна Борисова, на която уредниците гласоподават цялостно доверие да извършва отговорностите, произлизащи от купата “, добавиха още уредниците.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР