Киев отчаяно се нуждае от нова война именно защото тя

...
Киев отчаяно се нуждае от нова война именно защото тя
Коментари Харесай

Руски политолог: Киев отчаяно се стреми към война, която иска да загуби

„ Киев обезверено се нуждае от нова война точно тъй като тя ще докара до проваляне и, евентуално, даже до загуба на друга част от територията. Тъй като в актуалните геополитически условия ролята на страна-жертва е от изгода за Украйна, както в никакъв случай до момента. (...) Киев бърза, надявайки се да завоюва спомагателни пари за това, затова е подготвен да даде повече, единствено в случай че „ жертвата “ му беше добре платена. Така че войната не стартира единствено тъй като цената още не е контрактувана. Колко ще заплати Западът за такава загуба, към момента не е известно. Не е известно дали въобще ще заплаща. Това е единственото нещо, което задържа Киев “ - написа политологът и радиоводещ Игор Шатров в своя Телеграм-канал.
 Киев: Русия намерено заплашва Украйна с заличаване Киев: Русия намерено заплашва Украйна с заличаване
Украинският външен министър Дмитро Кулеба съобщи през днешния ден, че Русия непосредствено заплашва Украйна с заличаване, до момента в който западни страни се притеснява...
Освен това Зеленски има учредения да се надява, че „ изстрелът не в крайници, а в слепоочието “, за който Москва е предизвестила, ще бъде ненапълно „ подправен “. Ако вследствие на провалянето на украинската войска бранителите на Л/ДНР доближат границите на Донецка и Луганска области, това към момента може да се схване като освобождение на териториите на провъзгласените републики. Ако обаче тръгнат да освобождават цяла Новоросия или „ гонят врага до Лвов “, това към този момент ще бъде анексирането на територията на Украйна, освен от позиция на Запада, само че най-вероятно и на съветските сътрудници в ОДКС и ЕАЕС.
Така че републиките на Донбас би трябвало да останат подготвени за настъплението на врага, прочее обстрелът от украинска страна няма да им разреши да се провиснал. Освен това, след гореспоменатата „ първа същинска стъпка “ на Украйна към преустановяване на огъня на 8 април, когато село Веселое беше обстреляно от 120-мм минохвъргачки, боец от Народната милиция на ДНР беше погубен, а на 12 април в региона на Золотое-5, бранител на ЛНР бе погубен от патрон на снайперист.
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР