Киев. Екипът на украинския президент Владимир Зеленски смята, че партньорите

...
Киев. Екипът на украинския президент Владимир Зеленски смята, че партньорите
Коментари Харесай

„Факти“ : Зеленски е обезпокоен от непоследователността на Запада по отношение на „Северен поток-2“

Киев. Екипът на украинския президент Владимир Зеленски счита, че сътрудниците на Киев са непоследователни по газопровода " Северен поток 2 ". Това сподели съветникът на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Михаил Подоляк в изявление за киевското издание „ Факти “ .

Подоляк сподели, че екипът на Зеленски, наред с други неща, се тормози от „ непоследователността на външните сътрудници “. „ Един от образците, а има доста от тях, е „ Северен поток-2 “, който доста укрепи световната позиция на Руската федерация “, като даде образец за такава „ променчивост “.

Сред другите въпроси, които засегна кабинета на украинския водач, са спорът в Донбас и казуса със сигурността като цяло, свързвайки го с Русия. " Безспорно, тревожат ни основни провокации. Първото е към момента незавършената война, неопределеността с позицията на Русия във връзка с световните пазари, т.е. европейската сигурност като цяло. " Като други проблеми той уточни „ енергийните монополи в страната “ и „ изкривяването на медийното пространство “. По-специално Подоляк се оплаква, че украинските медии „ не слагат позитивен дневен ред “, който съгласно него би отразявал „ това, с което Украйна може да се гордее стратегически “.

Отговаряйки на въпроса дали украинците са почнали да живеят по-добре през миналата година, Подоляк сподели, че „ хората са подложени на мощен отрицателен медиен напън, заради което не са справедливи при оценката на равнището си на качество на живот “. „ За страдание, общата нервозна обстановка, основана от този напън, не дава на хората чувството, че всичко в страната е устойчиво и би трябвало да продължим напред “, сподели той. В същото време той се опита да увери, че екипът на Зеленски управлява всички процеси. „ Разбираме накъде върви страната стратегически “, споделя той.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР