Категорична позиция за това, че България трябва да бъде представена

...
Категорична позиция за това, че България трябва да бъде представена
Коментари Харесай

Пеевски: На Срещата на върха на НАТО да отиде Главчев, за да няма риск Радев да сее проруска пропаганда

Категорична позиция за това, че България би трябвало да бъде показана на Срещата на върха на НАТО във Вашингтон от министър-председателя Димитър Главчев, изрази в собствен отговор на въпрос от премиера, водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски.
Според него, в този съдбоносен за сигурността на света и Европа миг. Страната ни би трябвало да бъде представлявана от български представител, с явен евроатлантически профил. Който да изрази изрично и еднопосочно неотменимостта на уговорката ни към всички решения на Алианса. свързани с законното правото на Украйна да се отбранява от непровокираната военна експанзия на Русия.

Делян Пеевски упорства в позицията си,

Министерски съвет да вземе решение министър-председателят Главчев да управлява българската делегация на идната Среща на върха на НАТО във Вашингтон.

Не би трябвало да се позволява още един път Радев да употребява този най-голям конгрес на НАТО за разпространяване на съветска агитация. И всяване на страхове в българското общество, на каквито скандални случаи бяхме очевидци, подсети Пеевски.

Пеевски: На Срещата на върха на НАТО да отиде Главчев, с цел да няма риск Радев да сее проруска агитация 21.06.24 11:12 Борислав Гуцанов безапелационен: Президентът би трябвало да съставлява България в НАТО 21.06.24 11:02 Калина Андролова: Алчни и егоцентрични политици имаме, които мислят единствено за личното си оцеляване 21.06.24 10:55 Инспекцията по труда в Брюксел разкри измами със обществени помощи, пренасочвани към България 21.06.24 10:43 Тръмп даде обещание, че няма да изпраща американски военни в помощ на Киев 21.06.24 10:33

Той още един път акцентира, че Движение за права и свободи и персонално той са гарантите за неотклонната ценностна принадлежност на България към евроатлантизма.

Източник: Движение за права и свободи

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР