Кейт Мидълтън показа скрития си талант. Херцогинята на Кеймбридж много

...
Кейт Мидълтън показа скрития си талант. Херцогинята на Кеймбридж много
Коментари Харесай

Какъв е скритият талант на Кейт Мидълтън /Видео/

Кейт Мидълтън сподели скрития си гений. Херцогинята на Кеймбридж доста добре свири на пиано и го направи по време на коледния концерт в Уестминстърското абатство.

39-годишната брачна половинка на принц Уилям се показа като поп звезда пред 1200 фенове. На събитието участваха родителите на Мидълтън, нейният брачен партньор, братя и сестри. Мидълтън бе облечена алено палто на Catherine Walker и обеци със сапфири и диаманти.

Безупречното й осъществяване, съпроводено от Уокър и струнен квартет, беше показано по малкия екран. След записа предишния месец артистът Том Уокър призна, че за него е чест да свири с херцогинята.

„ Без подозрение сходно прекарване се случва един път в живота. Мисля, че и двамата бяхме доста нервни, че нещата няма да вървят по проект, само че тя беше безусловно невероятна. Не е елементарно просто да седнеш пред пианото и да свириш с група музиканти, с които в никакъв случай до момента не си го правила, само че тя изцяло се оправи. Тя е толкоз благ, добър и радушен човек, отдели време да благодари персонално на всички “, сподели той.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР