Кейт Мидълтън , новата принцеса на Уелс, се грижеше непрекъснато

...
Кейт Мидълтън , новата принцеса на Уелс, се грижеше непрекъснато
Коментари Харесай

Защо принцът и принцесата на Уелс не спряха децата си от училище

Кейт Мидълтън, новата принцеса на Уелс, се грижеше непрестанно за трите им деца с принц Уилям – принц Джордж, на девет, принцеса Шарлот, на седем, и принц Луи, който е на четири години, за които 8 септември беше първият им образователен ден в Lambrook School.

Принцът и принцесата на Уелс желаят да „ запазят нещата допустимо най-нормални “ за трите си деца след гибелта на кралицата, както самите те споделиха по време на 40-минутната си разходка измежду хората пред замъка Уиндзор в събота, която направиха, с цел да отдадат респект на Елизабет II.



Въпреки че прабаба им умря в четвъртък принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот продължиха да посещават образователните занимания без спиране. Все още не е ясно дали те ще участват на погребението на кралицата.

Илейн Джи, учителка от Уокингам, е разговаряла с кралската двойка за това по какъв начин сходно събитие, като гибелта на член от фамилията, може да засегне децата. „ Уилям приказва за Джордж, Шарлот и Луи, като сподели, че се пробват да запазят нещата допустимо най-нормални “, описа тя пред People. Учителката споделя още какъв брой е впечатлена от държанието на принцесата на Уелс в този сложен интервал на печал.



Принцът и принцесата на Уелс се чака да се реалокират в замъка Уиндзор, само че евентуално това ще стане по-късно, с цел да не стресират децата си. Те желаят да им дадат време да свикнат с новото учебно заведение, преди да има още нови промени, заяви The Telegraph.

В първото си обществено послание към нацията Чарлз III разгласи престолонаследник към този момент е принц Уилям и той приема купата принц на Уелс. Това значи, че трите деца към този момент ще бъдат известни като принц Джордж от Уелс, принцеса Шарлот от Уелс и принц Луи от Уелс.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР