Кейт Мидълтън и принц Уилям отпразнуваха 11-ата годишнина от сватбата

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям отпразнуваха 11-ата годишнина от сватбата
Коментари Харесай

5-те тайни за щастлив брак на Кейт Мидълтън и принц Уилям след 11 години съвместен живот

Кейт Мидълтън и принц Уилям отпразнуваха 11-ата годишнина от сватбата си предходната седмица. Каква е тайната на сполучливата им кралска обич след 11 години брак?

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж подписаха брак в Уестминстърското абатство в Лондон на 29 април 2011 година Сега те са работещи на цялостен работен ден членове на кралското семейство и родители на три деца - принц Джордж, на 8 години, принцеса Шарлот, на 6 години, и принц Луи, на 4 години - и постепенно вкарват децата си в кралския живот, написа dir.bg.

Но всяка връзка изисква работа, изключително когато е в полезрението на обществеността. Разберете по какъв начин 40-годишната Кейт и 39-годишният принц Уилям поддържат искрата между тях жива.
1. Те построиха мощна основа
Принц Уилям и Кейт се срещат като студенти в университета " Сейнт Андрюс " в Шотландия, само че изначало връзката им не е сантиментална. До втората година от образованието си двойката става съквартиранти, споделят апартамент с още двама другари и постоянно вървят дружно на занятия. Това е връзка, учредена на другарство.

Дори и след колежа Кейт и принц Уилям не бързат да се срещат, като преди да се сгодят през 2010 година, имат къса разлъка.

По време на изявлението за годежа им принц Уилям споделя:

" Говорихме за днешния ден от известно време, говорихме за това, че ще се случи, тъй че Кейт въобще не беше в незнание, ние го планирахме най-малко от година, в случай че не и повече и просто усетихме подобаващия миг. И това е, което множеството хора споделят за двойките, че всичко е въпрос на време. Имах военна кариера и в действителност желаех да се съсредоточвам върху летенето си и не бих могъл да направя това, в случай че към момента се образовах, тъй че това към този момент е отпаднало, а Кейт е на положително място във връзка с работата и мястото, където желае да бъде и други неща, и двамата просто взехме решение, че в този момент е в действителност подобаващ миг. "
2. Модел за подражателство
Кейт и принц Уилям обърнаха взор към 73-годишния брак на неговите баба и дядо, кралица Елизабет и принц Филип, с цел да се ориентират в светлината на прожекторите на връзката. По същия метод двойката даде ясно да се разбере, че родителите на Кейт, Карол и Майкъл - които са женени от над 40 години - са опора на фамилния им живот.

" Кейт има доста близко семейство ", споделя принц Уилям по време на изявлението за годежа им. " И аз се разбирам доста добре с тях и съм огромен късметлия, че те ме поддържат толкоз доста. "

Той прибавя: " Майк и Карол са в действителност любящи, грижовни и бяха доста гостоприемни към мен, тъй че се усещах в действителност част от фамилията и се надявам, че Кейт е почувствала същото с моето семейство. "
3. Избират значими дела
Кейт и принц Уилям са подкрепяли дела с необятен отзив и резистентност, в това число психологичното здраве и помощта за ветераните.

В допълнение към взаимните си дела, те се поддържат взаимно и в самостоятелните такива. Принц Уилям е подкрепял Кейт, когато тя се е заемала с планове, свързани с ранните години от живота на детето, до момента в който Кейт е правила същото за брачна половинка си.
4. Намират време за развлечение
Известната със своята конкурентност двойка не се опасява да се състезава, без значение дали се надбягват в благотворително съревнование по ветроходство, дали се изправят против себе си на футболното игрище, или тестват уменията си в съревнование с яхти. Те също по този начин се забавляват от трибуните на спортни събития като Уимбълдън и ръгби, където има известно домашно съревнование (принц Уилям е патрон на Уелския ръгби съюз от 2016 година, а неотдавна пое функционалностите на патрон на Футболната лига по ръгби и на Футболния съюз по ръгби).

Кейт и принц Уилям също по този начин знаят по какъв начин да се забавляват по време на кралските излети, без значение дали демонстрират танцовите си умения или да се гмуркат по време на неотдавнашното посещаване в Белиз.
5. Те са отдадени родители
За разлика от предходните кралски генерации, Уилям и Кейт " могат да съчетаят обичайния дълг с това да бъдат изцяло отдадени родители ", споделя другар на фамилията. Въпреки че им оказва помощ бавачката Мария Тереса Турион Борало, двойката се старае да ограничи кралската си работа по време на учебните ваканции (понякога ги води на екскурзии) и прекарва доста време с децата си. Цялото семейство обича да готви, да играе навън и да кара колела. Приятелите споделят, че двойката е практична както заран (когато децата спорят за песничките, които да пуснат на закуска), по този начин и при взимането на децата от учебно заведение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР