Кейт Бланшет е една от най-емблематичните актриси в Холивуд, еднакво

...
Кейт Бланшет е една от най-емблематичните актриси в Холивуд, еднакво
Коментари Харесай

Кейт Бланшет: Улицата на кошмарите е чиста доза кино

Кейт Бланшет е една от най-емблематичните актриси в Холивуд, еднообразно обичана от режисьори, фенове и критици. Участието й в Don`t Look Up раздели мненията по същия метод, по който кометата във кино лентата заплашва да разцепи Земята. Бланшет се радваше на метода, по който тематиката поляризира хората, тъй като:

„ По времето, когато снимахме кино лентата, имахме чувството, че вършим ирония, само че с течение на времето, от ден на ден възприятието беше, че вършим документален филм., споделя Бланшет.

И до момента в който Don`t Look Up може да се гледа от у дома по Netflix, Nightmare Alley още веднъж с Кейт Бланшет, потегли извънредно единствено в кината. В Съединени американски щати той беше пуснат в същата седмица, когато потегли и Spider-Man: No Way Home и тогава се видя огромната бездна във усета на феновете. Човекът паяк разруши боксофис класациите, а качествените кино продукции останаха на назад във времето.

Бланшет опровергава концепцията, че това е пътят, по който върви киното – с филми за събития, привличащи голяма аудитория и хора. И за аудитория, която е удовлетворена да гледа филми от дивана вкъщи, вместо да отидат на кино в същински кино салон.

„ Лично на мен ми липсва да седнал съм в тъмното до чужд. Липсва ми това да чувам жива музика, да отивам на спектакъл. Може би съм огромен оптимист, само че въпреки всичко се надявам, че когато нещата станат малко по-стабилни, хората ще желаят да гледат огромни продукции в кинозалата, тъй че това, което наподобява като пагубна обстановка за киното през днешния ден, може да бъде нещо позитивно. ", споделя Бланшет.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР