Обединение вляво няма да има! Това е решението на общинския

...
Обединение вляво няма да има! Това е решението на общинския
Коментари Харесай

Ваня Григорова и Мая Манолова не искат обединение вляво

Обединение вляво няма да има! Това е решението на общинския консултант Ваня Григорова и Мая Манолова. Думите им са във връзка апела на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова заобединение в лява, патриотична, националноотговорна опция.

В Деня на труда Григорова и Манолова бяха в Кюстендил за старта на предизборната акция на " Солидарна България " за района.

По мотив думитена Нинова Ваня Григорова съобщи:

“Опасявам се, че такива проформа дейности за обединяване на лявото, могат единствено да разочароват левите фигури, които в действителност чакат Българска социалистическа партия да се обърне към левите гласоподаватели и откакто някои управителни фрагменти създадат няколко крачки обратно, тогава да могат да се съберат всички в ляво и да станем по-силни ”.

Манолова пък напомни, че преди последните парламентарни избори Нинова е събрала 26 леви партии и организации по същия " бутафорен и демонстративен метод ", вследствие на което процентите на Българска социалистическа партия паднали под 9.

“Така, че до момента в който, за жалост, Нинова е ръководител на огромната партия вляво, Борисов (Бойко Борисов - б.р.) на огромната партия вдясно - нито ще има обединяване на дясното, нито на лявото не поради личностния проблем, който те основават, а поради вождиските настроения, в които всички останали са миманс, а решенията се вземат еднолично ", съобщи Мая Манолова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР