Казват, че най-много се лъже преди избори, по време на

...
Казват, че най-много се лъже преди избори, по време на
Коментари Харесай

Кои известни личности и компании работиха с Хитлер и спечелиха от това

Казват, че най-вече се лъже преди избори, по време на война и след лов. Това несъмнено е по този начин, само че с времето доста скрити секрети имат неприятния табиет да изскачат от дрешника и да носят негативи на хората, които са се пробвали да ги прикрият.

Мрачната персона на Хитлер продължава да бъде измежду обсъжданите персони толкоз десетилетия след събитията от Втората международна война и неговата гибел.

Важно е да отбележим, че въздигането на този сатрап, пристигнал на власт посредством едни демократични избори, и неговото одобряване, не е станало без помощта на доста персони и компании, които финансово или идеалогически са подкрепили за одобряването му.

Със страдание можем да кажем, че редица международни персони и компании са помагали активността на Третия райх, като самите те са извлекли и редици облаги от своята помощ.

Ето и най-известните международни имена, които са работили дружно с Хитлер:

Коко Шанел

 шанел е работила с Хитлер

Има редица доказателства, че известната фешън дизайнерка Коко Шанел е била член на Абвер - тайното френско разузнаване на Адолф Хитлер. За връзката на Шанел с Третия райх се приказва във френски документален филм.

Прескът Буш

Ако семейството ви звучи познато, това е тъй като същата фамилия носят двама изтъкнати американски президенти. Те обаче надали са доста горди с това, че дядото на Джордж Буш е бил шеф и акционер в компании с Франк Тисен, считан за финансов проектант на Германия.

Хенри Форд

Основателят на Ford Motor Company е почетен с най-голямото отличие, което Третият райх е давал на чужденци - Големия кръст на немския орел. Причина за това е, че по време на Втората международна война в заводите на Форд са се произвеждали коли и оръжия за немската войска.

Хуго Бос

 хуго необут също е работил с хитлер

Следващият път, когато се замислите да си купите костюм от тази марка, е добре да си припомните, че Хуго Бос е произвеждал военните униформи на райха.

Фердинанд Порше

В позорната листа на хора, работили дружно с Хитлер, се среща и името на Фердинад Порше, който е основател освен на Порше, само че и на Фолксваген - националната кола на жителите на Райха.

Сименс

Сименс попада в тази позорна ранглиста, като компанията, която е виновна за основаването на газовите камери, в които са били убивани евреите. Задача, с която инженерите са се справили ужасяващо дейно.

Kodak

В началото на Втората международна война от заводите и всички клонове на компанията Kodak са уволнени служащите от еврейски генезис. По-късно на тяхно място идват още веднъж евреи, само че тези от концентрационните лагери, които са били третирани като плебеи. Автор на концепцията за безвъзмезден рабски труд е на икономическият консултант на Хитлер Вилхем Кеплер, който е имал доста мощно въздействие в тази компания.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР