Казват, че ако мъж се отнася неуважително към своята жена,

...
Казват, че ако мъж се отнася неуважително към своята жена,
Коментари Харесай

Защо жената носи късмет

 красива-азиатка-държи-букет-цветя

Казват, че в случай че мъж се отнася неуважително към своята жена, то шансът му обръща тил. Защо става по този начин?

Женското креативно мислене е неведнъж по-силно от мъжкото, по тази причина нейната дарба да въздейства върху ориста е доста висока – както върху личната орис, по този начин и върху тази на мъжа.

Когато дамата изпитва приятност и благополучие от връзките, нейният мъж стартира да работи, пред тях се отварят всички порти и шансът стартира да ги следва по петите.

Това е по този начин, тъй като в своето щастливо и задоволено вътрешно положение със силата на креативното си мислене дамата благославя мъжа за триумф и притегля в живота му удобните събития.

Чрез дамата към мъжа потича или поток от доброта, шанс и разцвет, или поток от разрушителна мощ.

Жената е тясно обвързвана с фините сфери, със света на силата, по тази причина нейните мисли, нейното вътрешно прочувствено положение, формиращо физическия проект, се осъществя по-бързо.

Ако дамата не е задоволена от фамилния живот, не е удовлетворена от мъжа си, на него ще му е мъчно да осъществя себе си, мъчно ще реализира триумф.

Защо мъдрите мъже не жалят средства за дарове на своите дами, за какво се стремят да ги предпазят от всяка неприятна обстановка и да ги обкръжат единствено с приятни усещания? Защото знаят, че задоволената жена е източник на благополучие и благополучие за цялото семейство.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР