Казваме по телефона на близките, че изключваме апаратите на болните

...
Казваме по телефона на близките, че изключваме апаратите на болните
Коментари Харесай

Британски лекар: Казваме на близките по телефона, че изключваме апаратите на болните

Казваме по телефона на околните, че изключваме апаратите на болните им родственици от ковид. Това описа английски реаниматор пред Би Би Си, като изиска да остане анонимна, тъй като от лечебното заведение са ѝ предложили да не описват обществено какво се случва вътре.

Най-трудното е да оповестяваме, че изключваме апаратите за обдишване на тежко болните по телефона, тъй като родственици не се позволяват в болничното заведение ни в град Мидлендс. В страната починалите от новата болест са над 4 хиляди, а инфектираните - над 47 хиляди. Доктор Робъртс, както е изменено името ѝ от английската редакция, споделя и че няма задоволително защитни маски и костюми, както и инсталация за лечение на тежко болните от COVID-19, съобщи Би Ти Ви.

„ Обикновено споделяме, че ще вършим всичко допустимо, само че напоследък чувствам, че не мога да споделям тъкмо това, тъй като това не е истина. Не постоянно мога да слага пациент на изкуствено дишане и не мога да подсигурявам най-хубавото лекуване, тъй като ни свършват антибиотиците, а сестрите работят на лимита на силите си “, споделя медикът на „ първа линия “ в битката с новата болест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР