Каварна. Започнаха празниците на морето Каварна‘ 2021“. Това съобщи Мирела

...
Каварна. Започнаха празниците на морето Каварна‘ 2021“. Това съобщи Мирела
Коментари Харесай

Започнаха празниците на морето „Каварна‘ 2021“

Каварна. Започнаха празниците на морето „ Каварна‘ 2021 “. Това заяви Мирела Флетчър, експерт в отдел „ Информационно и техническо обслужване “ в Община Каварна, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . Всички събития в границите на морските празници са безвъзмездни. Събитията започнаха в неделния ден с театралната режисура на Вадлен Александров „ Леща, грах и диаманти “ с присъединяване на Георги Мамалев, Искра Радева, Тончо Токмакчиев, Мария Статулова, Стефан Стефанов и Теменуга Первазова. Постановката беше показана в постройката на Народно читалище „ Съгласие – 1890 “.

Село Българево за следващ път беше хазаин на празник на пъпеша, като тази година изданието му беше в границите на два дни.

Днес - 2 август, е проведено Кино под звездите. На площад „ Защитата на Каварна “ от 21,00 часа ще бъде прожектиран българският комедиен филм „ Завръщане “ на Ники Илиев. Във кино лентата вземат участие Сашо Кадиев, Ники Илиев, Башар Рахил, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Диляна Попова, Райна Караунева, Искра Донева и Стефан Данаилов. Входът е свободен.

Всички събития от културната стратегия на Общината за празниците на морето „ Каварна‘ 2021 “ в интервала до 7 август са безвъзмездни.

От Общината припомнят на жителите и гостите на града, че при осъществяване на мероприятието е належащо да се съблюдават всички противоепидемични ограничения, настоящи все още.

Жулиета НИКОЛОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР